Hogyan kell megnyitni egy Panzió

Megnyitása panzió egy kihívást jelentő feladat, és nem mindenki számára. Ha mindig is álmodott, amelyek a saját B & B, győződjön meg róla, mi szó, így az álmod nem pedig egy rémálom. Kovesd ezeket a lepeseket:

1. Mérje-e vagy sem a személyiség, hogy egy jó B & B host. Be kell, hogy legyen a kimenő és barátságos minden alkalommal. Be kell, hogy a hívás 24/7. Beszélj néhány panzió tulajdonosai. Érdeklődj a napról-napra tevékenységeket. Ez a fajta élet kész arra, hogy vezesse?

2. Keresse meg a helyet, amely nem csupán egy hely, szeretne élni és dolgozni, de ez is egy hely a látogatók jönne. Ez lehet vagy annak közelében egy népszerű kirándulóhely, vagy lehet, hogy az out-of-the-way sarokban, ahol a járókelők segítségével lehet megállítani a pihenésre és a jó étel. Győződjön meg arról, hogy van valami különleges és csábító a környéket.

3. Ellenőrizze a rendezési törvények a területen. Légy tudatában annak, hogy nem minden a városok teszik panziók. Azt is meg kell ellenőrizni, ha van olyan élelmiszer-szolgáltatás korlátozása. Ha átalakítás vagy helyreállítása egy régebbi épület, győződjön meg róla, betartja az összes helyi építési szabályzatok. A vállalkozó legyen kezelése az Ön számára, de ez az Ön felelőssége, hogy ellenőrizze őt.

Baron valium – 2009

4. Hozzon létre egy üzleti tervet. Meg kell tudni, hogy a lehető legszorosabban, amit a költségek lesznek annak érdekében, hogy állítsa be az árakat. Beszéljen más panzió tulajdonosok, akik lehet, hogy hajlandó megosztani a számokat veled. Azt is a kapcsolatot az amerikai Panzió Association (ABBA, vagy egy hasonló szervezet az Ön országában) bármely irányelveket, hogy lehet.

5. Határozza meg a vendégek számát akkor van egy időben. Ha több mint öt szobákat az Egyesült Államokban, akkor meg kell felelnie az amerikaiak a fogyatékkal élő törvény. Ez együtt járhat telepítése kerekesszék rámpák és egyéb hátrány kényelmi és nyújtott hátrány parkoló.

6. Ellenőrizze a versenyt a választott területen. Meg kell adnia az árak, hogy versenyképes maradjon, és lehet találni a módját, hogy kap egy él olyan szolgáltatások nem.

7. Légy reális a marketing költségeket, amikor létrehozza a marketing tervet. Lehetnek drága. Megtalálják a módját, hogy a szabad sajtó – sajtóközlemények, cikkek utazási magazinok szerkesztői lefedettség a különleges események, stb

8. Tegye fel a honlapján, és a B & B felsorolt ​​összes útmutatók és könyvtárakat. Tartsd szemmel a verseny reklám. Mi működik nekik is dolgozni az Ön számára.

See-ming Lee – 2012

9. munkatársakat, ha szükséges. Eleinte szüksége lesz egy házvezetőnő, az biztos. Mivel az ágy és reggeli nő több népszerű, akkor lehet, hogy adjunk egy szakács, a csapos, a pincér és a kertész.

10. Ez egy jó ötlet, hogy bérel egy foglalási szolgáltatás, mint a B & B Midwest foglalni. Ez nem csak csökkenti a munkát, de kiküszöböli annak szükségességét, hogy kap és fizetni egy hitelkártya kereskedő veszi, és ez teszi ki a B & B egy szélesebb közönség számára a potenciális jövőbeli vendégeket, mint amit tehetünk a saját. Ez kissé költséges, ezért használja a határozatot, és ne felejtsük el, hogy ezeket a díjakat figyelembe beállításakor az árak.

11. Állítsa be a szabályokat az ágy és reggeli. Dolgokat kell figyelembe venni órás check-in és a pénztár, vagy nem háziállat fogadja majd, törlés és a késői érkezés politika, hogy a gyermekek és a dohányzás megengedett lesz.

12. Terv a részleteket, hogy fogja a visszatérő vendégek – jó borokkal, kiváló ételek, makulátlan szoba, túrák helyi látványosságok és személyre szóló, egyedi.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük