Megérteni a Hotel Place egy ágy és reggeli Világ

Engedély nélküli szálláshely fokozódó változás a vendéglátó iparban. Szállodák most szembe kell néznie egy új versenytárs formájában bármely személy egy üres szobába, és weboldalakhoz való hozzáférés, mint Airbnb-n. Ugyanakkor a fogyasztók is meg kell érteniük, hogy a két szolgáltatás most eltér amennyire elvárások, jogszabályok és így tovább.
Azok számára, akik nincsenek tisztában, új honlap lehetővé ingatlanok tulajdonosai, vagy néha egyszerűen azok a laza lízingszerződések-, hogy sorolják fel albérletben benyújtásának. Vannak bizonyos elvárásoknak, de ezek nagyrészt tárgyalt a tulajdonos és az utas, a weboldalak eljáró egyszerűen közre pénzváltás és reklám.
Először ezek upstarts kevesebb mint egy töredéke egy töredéke a szállodaiparban bevételek, indokolt kicsit több, mint egy tétlen szemmel a szállodaiparban. Az elmúlt évben, azonban ezek a szolgáltatások robbanásszerűen-Airbnb például már koordinált több mint 10 millió tartózkodás alapítása óta.Fontos, hogy az értő fogyasztók és aggódnak a vezetők számára egyaránt, hogy megértsék a benne rejlő különbség a hagyományos szállás és ezek az új szolgáltatások.
Először szállodák szabályozott iparágban. Amellett, hogy a csillagos értékelés, törvények a város, az állam és a szövetségi szinten határozza meg a minimális iránymutatások tisztaság és a biztonság. Ez biztosítja az utazók a bizonyossággal, foglaláskor szállás. BnB honlapok azt állítják, hogy enyhítse ezeket az aggodalmakat felülvizsgálata révén, és visszatér a folyamat; Azonban egy ilyen folyamat reaktív, így Jilted utazó rekedt esetén rossz kölcsönző. A bizonyítás terhe is a fogyasztó állatorvos minden új vagy bizonytalan bérleti díjak.

Madelinewright – 2011

A városok a világ minden mozgó kezelésére szabályozási kérdések ezek under-the-radar kölcsönzés. Sok városban már követelményeket épületek eljáró BnB, hogy engedélyezett, de sok elkerülni ezt a követelményt. Ennek eredményeként, az adóbevételek elveszett és minimumszabályokat, mint a handicap-hozzáférés, el kell kerülni. A profilok használatának, dicsért, mint egy módja annak, hogy csatlakoztassa a közösség különbözik a hagyományos szállás közösség, amely köteles nyújtani szállás, amely kizárólag a fizetőképessége. Az a folyamat, amely Airbnb bérlő választhat, aki marad alapoz fényképek és személyes adatok kinyitja az ajtót megkülönböztetés.
Az érdeklődés legitimációs ezek az alternatív szolgálat azonban abban rejlik, hogy a fogyasztói kereslet alternatív módon, hogy felfüggeszti az utazás során. Míg a szállodák szolgál egy fantasztikus funkció az üzleti és a rövid távú utazók, akkor lehet rosszul alkalmas téma és hosszabb távú tartózkodásra. Alternatív szállások gyakran tartalmaznak lakás-szerű kényelem irányába hosszabb tartózkodásra és az alacsonyabb árak, szolgáltatások, hogy kevés vállalat engedheti meg magának, hogy fenntartsák a magas hangerőt. Online BnB bérleti gyakran lehet érdekes témákat. Egy példa tartalmaz egy dzsungel “fa ház” a Karib oldalán Costa Rica. Bár sok üdülőhelyek lehet “témájú,” ezek a témák gyakran csak a közös helyiségekben és a szobákban dekorációval.
Mivel a két iparágak játszanak a saját erejükre, ez a fogyasztónak, aki nyer. Szállodák valószínűleg a költségek, mivel többé nem kelljen cinkos az igények butik és a hosszú távú bérleti, míg az online kölcsönző szolgáltatások lassan fejleszteni legitimitását garantálásához szükséges egy minimális szolgáltatási szintet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük